Håll huden återfuktande

Hejsan alla läsare! Dagens inlägg kommer hamn en hel del om hudvård och ansiktsbehandlingar. Jag kom faktiskt att tänka på hudvård häromdagen när jag hade varit ute en bra stund. Det var nämligen så att när jag kom in sen så kände jag verkligen hur torr jag var i ansiktet och det är ingen härlig känsla kan jag lova. Som tur är så hade jag lite hudvårdsprodukter här hemma så att jag kunde ge mig själv en ansiktsbehandling. Torr hud går dock inte över direkt utan det krävs faktiskt att man använder hudvård kontinuerligt för att få ordning på sin hy. Under vintertid är det väldigt kallt och vårt ansikte exponeras ganska rejält. Ni har säkert känt att händerna blir ganska torra efter en stund utomhus och det är väldigt vanligt bland de flesta. Problemet med torra händer kan dock enkelt undvikas med hjälp av att bära ett par handskar varje gång man går ut, lika enkelt är det tyvärr inte med ansiktet. Det är därför viktigt att vi tar hand om vår hy och använder fungerande hudvård. Jag tror inte det är särskilt många som tycker det är fint med torr hud och det värsta problemet av allt är att det efter ett tag kan börja göra ont. Samtidigt så är det många som inte gillar att ha på sig hudkräm under dagen och det förstår jag absolut, men det finns naturligtvis en lösning på det också. Det är nämligen så att det finns hudvård som man kan använda över natten, vilket jag personligen tycker är superbra. Jag använder oftast nattkrämer och liknande, för att jag inte gillar ha kräm i ansiktet medans ja jobbar men samtidigt vill jag ändå ta hand om min hy på bästa sätt.

Nu tänker jag faktiskt sätta punkt för det här inlägget och önska er alla en fortsatt trevlig dag!